Dobrodošli na spletni strani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče, ki je bilo ustanovljeno leta 1974.

Turniški strelci vabijo na dogodek »Občan strelja«

Strelsko društvo Štefan Kovač Turnišče v nedeljo, 25. novembra 2012, ob 10. uri na svojem klubskem strelišču v prostorih podjetja Agrocorn v Turnišču pripravlja športno-družabni dogodek Občan strelja. Zainteresirani bodo lahko preiskusili sodobno zračno orožje na sodobnem strelišču z elektronskimi tarčami.

Po odličnem odzivu na lanskoletnem dogodku Občan strelja so se člani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče ob letošnjem občinskem prazniku občine Turnišče odločili za ponovno izvedbo tega športno-družabnega dogodka, ki je lani pritegnil skoraj 40 priložnostnih strelcev in še vsaj toliko obiskovalcev. Tudi letos bodo lahko v tekmovalnem delu na strelišču, ki velja za enega najsodobnejših v tem delu Evrope, sodelovali le tisti, ki strelskega športa ne trenirajo aktivno. Prijave bodo možne pred pričetkom dogodka na strelišču ali na sdstefankovacturnisce@gmail.com.

Poleg tekmovanja bodo potekali tudi ogledi strelišča. Ob tej priložnosti bo mogoče preizkusiti tudi ostalo orožje in opremo, s katero tekmujejo strelci iz občine Turnišče, ki so s svojima ekipama kot eden izmed redkih slovenskih klubov prisotni v prvoligaški druščini tako z zračno puško kot z zračno pištolo. SD Štefan Kovač Turnišče odlikuje tudi kvalitetno delo s pomladkom, ki je v preteklih letih v različnih konkurencah osvojil več naslovov državnih prvakov in ostalih kolajn na največjih tekmovanjih. Z vsemi strelci bodo lahko obiskovalci sproščeno poklepetali, svoje izkušnje in doživetja pa bo delil tudi svetovni prvak s samostrelom, dolgoletni reprezentant Slovenije in eden najboljših slovenskih strelcev vseh časov Robi Markoja.

Fotoutrinki iz lanske izvedbe dogodka Občan strelja
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Turniški strelci vabijo na dogodek »Občan strelja«"

RSS