Dobrodošli na spletni strani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče, ki je bilo ustanovljeno leta 1974.

Najboljši strelci na prvenstvu regije v Turnišču

Strelsko društvo Štefan Kovač Turnišče bo v skladu s koledarjem Strelske zveze Slovenije v nedeljo, 20. februarja 2011, organiziralo Regijsko prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem za Severo-vzhodno regijo. Strelsko tekmovanje bo potekalo na 24-steznem montažnem strelišču v športni dvorani Osnovne šole Turnišče in na 8-steznem novem strelišču v prostorih podjetja Agrocorn v Turnišču.

V Turnišču bo nastopilo 158 strelk in strelcev iz 16 pomurskih strelskih društev in klubov. Svojo natančnost bodo preizkušali s standardno in serijsko zračno puško ter zračno pištolo, v kar 20 kategorijah. Na regijskem prvenstvu v Turnišču bodo streljali tudi številni slovenski reprezentanti, ki se bodo borili za naslov regijskega prvaka, med njimi tudi eden najboljših slovenskih strelcev zadnjega desetletja, domačin Robi Markoja. Obenem pa je regijsko prvenstvo za večino pomurskih strelcev tudi priložnost za doseg norme za nastop na državnem prvenstvu, ki bo v začetku letošnjega aprila v Kidričevem.

Kot prvi bodo v nedeljo, 20. februarja ob 8.30 na strelsko linijo stopili najmlajši strelci. Na strelišču podjetja Agrocorn bodo tekmovali cicibani in mlajše pionirje, na strelišču v športni dvorani OŠ Turnišče pa bodo tekmovali pionirji in pionirke. V nadaljevanju tekmovanja, ki se bo predvidoma končalo ob 20.00, pa še ostali najboljši pomurski strelci in strelke.

Podrobnejše informacije, urnik tekmovanja, rezultate in fotografije z regijskega prvenstva sproti objavljamo tudi na spletni strani http://sdstefankovacturnisce.blogspot.com/.

Celoten razpored tekmovanja

Dodatne informacije:
Gregor Maučec
mobitel: 031817059
elektronski naslov: gregor.maucec@gmail.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Najboljši strelci na prvenstvu regije v Turnišču"

RSS